- Books

Laki Garden

Laki Garden Buku ini adalah himpunan cerita daripada tiga orang bini tentang laki mereka Apapun ini bukan cerita keluh kesah kerana laki mereka tak romantik Bukan juga cerita yang membanding bandingkan laki roma

  • Title: Laki Garden
  • Author: Fazleena Hishamuddin Pnut Syafinaz Sofia J. Rhyland
  • ISBN: 9789671331
  • Page: 299
  • Format: Paperback
  • Buku ini adalah himpunan cerita daripada tiga orang bini tentang laki mereka Apapun, ini bukan cerita keluh kesah kerana laki mereka tak romantik Bukan juga cerita yang membanding bandingkan laki romantik dengan laki tak romantik Dan, jauh sekali cerita di dalam kelambu Cerita di dalam kelambu biarlah kekal di dalam kelambu sahaja ya Ini kisah sweet sweet yang meBuku ini adalah himpunan cerita daripada tiga orang bini tentang laki mereka Apapun, ini bukan cerita keluh kesah kerana laki mereka tak romantik Bukan juga cerita yang membanding bandingkan laki romantik dengan laki tak romantik Dan, jauh sekali cerita di dalam kelambu Cerita di dalam kelambu biarlah kekal di dalam kelambu sahaja ya Ini kisah sweet sweet yang menjadi tali pengikat hubungan mereka Tali yang kita tak boleh nampak dengan mata kasar, tetapi kita tahu tali itu ada di situ.Pada mereka, romantik orang lelaki ni tidak semestinya datang dalam bentuk kata kata manis pada kad ucapan ulang tahun, atau sejambak bunga, atau sekotak cokelat, atau sebungkus gula gula Kadang kadang ia datang dalam bentuk perbualan seharian seperti, Gulai lemak telur itik campur belimbing buluh yang awak masak semalam tu ada belen lagi tak Saya nak bawa bekal pergi kerjalah Sedap Atau barangkali dalam bentuk, Selalunya, laki I suruh I tidur dulu nyenyak nyenyak supaya I tak terganggu dengan dengkur dia yang macam bunyi traktor tu Sweet kan Mmm, how lucky they are kan

    • Ä Laki Garden || Á PDF Download by ↠ Fazleena Hishamuddin Pnut Syafinaz Sofia J. Rhyland
      299 Fazleena Hishamuddin Pnut Syafinaz Sofia J. Rhyland
    • thumbnail Title: Ä Laki Garden || Á PDF Download by ↠ Fazleena Hishamuddin Pnut Syafinaz Sofia J. Rhyland
      Posted by:Fazleena Hishamuddin Pnut Syafinaz Sofia J. Rhyland
      Published :2018-06-18T18:19:26+00:00

    1 thought on “Laki Garden

    1. Saya membeli buku ini kerana terbaca salah seorang penulisnya ialah fazleena hishamuddin, dan hal ini tidak pernah mengecewakan saya setelah selesai membaca cerita-ceritanya.

    2. Menarik naskhah ini, buat saya terhibur. Hampir semua kisah di dalamnya adalah kenangan yang mengusik jiwa :)Paling suka dengan Juara Sesat Sedunia, Geram dan Cinta Bukan I Labiu Sahaja. Tahniah kepada ketida-tiga orang penulis :)

    3. Buku yang sweet² menceritakan asam garam kisah hidup berpasangan. Best! Kelakar comel. Kelakar dalam hati ada taman. Eh best lah! Sampai tak ada perkataan yang lain dari "best" untuk digambarkan.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *